Job hos os

Studerende og nye medarbejdere.

Vil du være med til hver dag at skabe trygge rammer og strukturer, hvor børnene kan prøve sig selv af og gå hjem glade, stimulerede og med overskud? Og vil du med fokus på nærvær og gode læringsmiljøer være med til at give børnene de bedste forudsætninger for sproglig, social og følelsesmæssig udvikling?

Du er en ildsjæl, der er fagligt reflekteret og kan skabe lys i øjnene

Du hviler i dig selv, og din faglighed. Du er energisk, har drive og gå-på-mod. Du har et positivt livssyn, og så er du altid med på en god idé.

Du er god til at skabe overblik og organisere dig, og du kan omstille dig, finde løsninger og træffe beslutninger, når hverdagen ændrer sig. Du har lyst til at bidrage til vores fælles udvikling, og du tør være kritisk og stille konstruktive spørgsmål.

Du er ansvarsbevidst og mestrer balancen mellem at have dig selv med i arbejdet -  og samtidig have en professionel afstand. Du kan udarbejde faglige beskrivelser af børnene og koble teori med praksis - og du ser det skriftlige arbejde som betydningsfuldt. Du kommunikerer på en tydelig og anerkendende måde både mundtligt og skriftligt.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde i dagtilbud, men det vigtigste for os er, at du er engageret og har lyst til at lære nyt. Det, som du ikke allerede kan i forvejen, det skal vi nok lære dig.

Du bliver en del af et fagligt ambitiøst team, hvor vi er nysgerrige på os selv og hinanden

Vi er ambitiøse både på børnene og vores egne vegne. Så derfor er vi gode til at være nysgerrige på hinandens pædagogik og praksis. Vi får energi af de gode relationer med børnene, og af at vi kan se og mærke, at børnene rykker sig og udvikler sig - og at vi gør en forskel.

Hos os har børnene vide rammer og må meget. Vi har fokus på udvikling af børnenes selvstændighed. Vi møder børnene, hvor de er, og tager vi udgangspunkt i børnenes nærmeste udviklingszone. Ligesom vi også skaber gode og tillidsfulde relationer til forældrene og møder dem, hvor de er. Vi har fokus på tidlig indsats og er skarpe til at se tingene i et større perspektiv.

Vi er rummelig og mangfoldige, og vi har tid til at drage ægte omsorg for børnene. Vi er gode til at skabe en forudsigelig struktur, men også gode til at få tingene til at ske og hjælpes ad, når dagen ændrer sig og kalder på noget andet. Vi samarbejder meget på tværs af teams, og vi har en humoristisk og glad tilgang til hverdagen og vores arbejde.

Læs mere om os

Luk alle
Udfold alle
Tegnet frise af forskellige situationer med børn i leg